Let us meat your wishes

SPECIALS

we make your dish come true

Weet je, niks is te gek. Ook niet in deze gekke tijd. Wil je met ons even sparren?
Dat kan! Leuk zelfs! Mail jouw gegevens en wij denken graag met je mee!

/ 02

catering

Wij zijn gespecialiseerd in koken op open vuur. De sfeer van knisperend vuur, smeulende kolen en de geur van brandend hout, dit geeft toch net die extra smaak aan je gerecht.

Wij zijn geen standaard BBQ-cateraar. Wij onderscheiden ons door onze gerechten. Dit samen met onze smoker of BBQ-trailer een ideale combinatie bij iedere gelegenheid. Denk je aan een walking diner of gewoon een buffet? Fijn met vrienden of collega’s genieten van lekkere gerechten van onze zelfgebouwde grill of smoker.

Catering op (bijna) iedere locatie

Wij kunnen bijna overal komen alleen met onze combinatie is het wel handig om van te voren te weten welke ruimte we hebben, wat de ondergrond is en wat de eventuele obstakels zijn. Dit in verband met de ruimte die wij nodig hebben om alles uit te stallen.

Wij verzorgen graag op jouw (bedrijfs)feest, borrel, huwelijk of welke aangelegenheid dan ook het eten en de afwas (en eventueel de borrel ). Wij noemen dit eten zonder zorgen…. Neem contact met ons op om te sparren over jouw wensen.  

/ 03

BBQ-trailer

Bijna al onze gerechten komen van onze zelfgemaakte grill. Met onze BBQ trailer hebben wij al op verschillende evenementen mogen staan. 

Stoer , hitte en vooral een spektakel voor het oog. Echt een publiekstrekker op ieder event. Echt Cooked on wood.

Wil je nou ook een keer onze trailer voor de deur? Voor welke gelegenheid dan ook, wij maken er een feest van. Ga je er zelf aan staan of laat je lekker alles door ons verzorgen? Het is jouw feest…

/ 04

workshops

Wij kunnen op bijna iedere locatie een workshop verzorgen. Dus wil je een keer iets leuks doen met de zaak of vriendengroep? Wij kunnen het verzorgen.

Hebben jullie een geschikte locatie waar wij kunnen staan?

Wij hebben meerdere workshops in ons programma voor grote en kleine groepen. Denk aan BBQ-workshop, pizza-workshop of gewoon meergangenmenu koken. Vraag ons naar de mogelijkheden…

/ 05

verhuur

Inmiddels hebben wij een aardig arsenaal aan spullen gebouwd en verzameld. Dit kunnen we natuurlijk allemaal voor ons zelf houden maar waarom niet delen.

Heb je een buurtborrel of feest maar niet de spullen? Wij kunnen helpen.

Denk hier bijvoorbeeld aan onze trailer met spit. Wil je onze apparatuur een dag of weekend huren? Met personeel of zonder? Met of zonder eten? Vraag ons naar de mogelijkheden….

/ 06

VEGA(N) CATERING

Vegan vrouwelijk? Wij maken het stoer. Wil je niet het truttige karakter van vegan maar een keer iets anders? Wij verzorgen vegan-catering zoals het hoort. Stoer, vurig en vooral lekker.

Wat met vlees kan, kan ook met groenten. Alles uit eigen keuken en geen kant en klare onzin.  Gewoon op de

Gewoon op de smoker of grill, hangend boven het vuur, liggend op de grill. Groenten geven een heerlijke smaak af als je ze worden gegrild of gerookt in de smoker. Vaak is groenten toch wel het “vergeten item” bij een BBQ, wij vinden dat zonde. Je kan zoveel doen met groenten in combinatie met vuur. Het is vergevingsgezind en komt vaak met vuur beter tot zijn recht. Daarom willen wij goede vegan-gerechten bieden van open vuur. Geloof ons, dit is genieten.

/ 07

kok aan huis

Geen zin om naar een restaurant te gaan vanwege alle overheidsbeperkingen? Cooked on wood komt ook bij je thuis.

Met dezelfde vurigheid als altijd maar dan in een wat intiemere sfeer.

Dus nodig je vrienden uit en geniet lekker van onze aanwezigheid en kookkunsten. Wat is er nu fijner dan in je eigen omgeving te genieten van lekker eten? Of dit nu een luxe meergangen diner is of gewoon lekker simpel, wij kunnen dit verzorgen. Ook kunnen wij hierbij bijpassende bieren of wijn serveren. De afwas nemen wij weer mee terug zodat jullie nergens zorgen over hoeven te maken. Zelfs jouw keuken maken wij schoon. Enkel het voldane gevoel laten wij achter als bewijs dat wij geweest zijn.

Vraag ons naar de mogelijkheden..