Cooked on wood

over ons

/ 01

What makes us cooking

Cooked on Wood een klein bedrijf met grote passie voor heerlijk en eerlijk eten. Al onze gerechten zijn bereid op een knisperend houtvuur. Of het nu vis is of vlees of vegan. Door het vuur & rook van hout krijgt het gerecht net even die extra touch. Deze speciale touch, en onze liefde voor lekker eten, maakt dat elk gerecht van ons een klein feestje wordt. Niet alleen om te zien, maar ook om te proeven. Elk gerecht is gemaakt met aandacht voor eerlijke & duurzame ingrediënten uit de omgeving. Elk gerecht wordt met intense aandacht en veel passie speciaal gemaakt. Voor jou.

Wat fijn dat je meer wil weten over wat Cooked On Wood doet. En natuurlijk kan. En eigenlijk, ja écht, kan er ook nu nog zo veel. Want bij ons is er eerlijk gezegd weinig onmogelijk. Wij denken creatief en bovenal outside the box. Wat Cooked On Wood zoal kan en doet? Wat leuk dat je dat vraagt! 


/ 02

the TEAM

nice to meat you

Joey
gepassioneerde kok 

Met járenlange ervaring in vele verschillende restaurants en keukens. Van koken op festivals t/m live cooking tijdens je privé feest. Zolang ik maar kan koken, ben ik een tevreden man. Mijn hobby is mijn werk. En dus werk ik geen dag 

 

Linda
Enthousiaste gastvrouw

De lach van het bedrijf. Haar enthousiasme straalt door in het eten. Houdt van heerlijk eten en dan bij voorkeur duurzaam en lokaal. “Ook in wat je eet en waar je het vandaan haalt.” Altijd service with a smile!